Mange mennesker har i dag problemer med gluten, og flere prøver helt at undgå det i deres hverdagskost. Den samme udfordring kan hunde have, og derfor kan det være en fordel at gå efter kornfrit hundefoder, når du skal købe foder næste gang. Der er en række fordele ved kornfrit foder, der kan hjælpe din hund på mange områder. 

Vi kommer med en guide til det kornfrie foder, og hvor du skal kigge henne for at finde de bedste priser. Der er nemlig stor forskel på priserne, og især hvis du vælger at købe det online. 

Hvorfor kornfrit foder?

Der er flere grunde til, at du bør overveje kornfrit foder til din hund. Det er i sig selv ikke noget, der giver det en højere kvalitet, men det kan gøre, at din hund har det bedste helbred. Først og fremmest kan foder uden korn mindske hundens risiko for at udvikle allergi. Der kan dukke mange symptomer op hos hunde, såsom sår mellem poterne eller kløe, og de kan helt forsvinde ved at skifte til en kornfri kost. Det er ikke selve kornet, de reagerer på, men derimod lagermider, der gemmer sig i hundefoder med korn. 

Samtidig kan kornfrit foder give din hund et mere stabilt blodsukker. Det vil også resultere i, at din hund får et mere stabilt temperament. Der vil ikke være store udsving, da hunden ikke længere skal omsætte korn, der hurtigt omsættes til sukker efter indtagelse. Ligeledes er en kornfri kost med til at holde hundens vægt. Hunde er nemlig langt bedre til at fordøje fedt og proteiner end kulhydrater, som korn indeholder. 

Køb det online

Når du skal finde kornfrit hundefoder, så er det en fordel at kigge dig omkring på nettet. Der findes en lang række af gode forhandlere, der altid sikrer dig de bedste priser på hundefoder. Med den store konkurrence er priserne presset i bund, og du kan samtidig finde mange forskellige mærker. Du kan gøre det hele nemmere for dig selv ved at lave en prissammenligning. Sammenlign på petlo.dk, så du kan få det fulde overblik over de bedste priser. 

Prøv dig frem

Der er ingen garanti for, at kornfrit hundefoder er det rigtige valg for din hund, hvis den har gener eller er overvægtig. Det kan være en god og nem måde at undersøge, om det kan fjerne symptomer eller modvirke overvægt. Derfor er det en god idé at prøve sig frem og måske teste flere forskellige typer af foder uden korn i.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *