Så er det igen snart ferietid, og alle os trætte danskere ser længselsfuldt frem til at kunne nyde vores tiltrængte feriedage et sted med sol, varme, smukke sandstrande og en af de der fjollede feriedrinks med en spraglet lille parasol: Men når budgettet strammer en anelse, kan det til tider være svært at komme af sted.

Afbudsrejser er for alle os ferietrængende, der ikke har lyst til at smide hele opsparingen efter en ferie: Den perfekte mulighed for at få en god men billig tur til syden i topklasse, og her er en lille guide til, hvordan du finder billige all inclusive rejser til ekesempelvis det smukke Kreta, uden at sparegrisen begynder at tude blot ved tanken.

Hvad er en afbudsrejse?

Er du på udkig efter en ferie, men har endnu ikke haft held til at finde en til den rigtige pris? Så kunne det være en ide at kaste blikket mod de billige afbudsrejser til sydens sol, der gør det muligt at købe rejser til ekstraordinært billige priser.

Nu tænker du muligvis, at dette lyder lidt for godt til at være sandt: Kreta er Grækenlands største ø, kendt for sine prægtige arkæologiske vidundere, smukke badestrande og lækre vejr, så hvordan i alverden skulle man kunne finde ”billige” ferier til et sådant ø-paradis, uden at der stikker noget under?

Lad os her starte med en kort forklaring på hvad en afbudsrejse er for bedre at kunne forstå, hvad der gemme sig bag dette begreb – de fleste har sikkert hørt det anvendt i almen samtale før, men mange er ikke 100% sikre på, hvad det egentligt betyder.

Afbudsrejser kunne muligvis lyde, som om de er en ”last minute” løsning – altså, rejser der kan købes billigt i sidste øjeblik, før flyet tager af sted, fordi en gruppe passagerer alligevel ikke kunne tage af sted, og derfor måtte afbestille rejsen – dette er dog ikke hele sandheden, for ofte vil de udbudte rejser ikke være afbud, men i høj grad restsæder. 

Det er derfor muligt at købe afbudsrejser, der ligger langt nok væk i kalendere, til at du let kan nå at bede chefen om ferie og få pakket kufferterne i god tid.

Hvornår finder du afbudsrejser?

Afbudsrejser er lette at finde: De fleste rejseselskaber tilbyder en variation af disse, men den nemmeste løsning vil ofte være at anvende et selskab, der specialiserer sig i at sælge afbudsrejser for større rejseselskaber, såsom Rejse Tilbud DK der, som navnet antyder, sælger billige rejser døgnet rundt. 

Gå blot ind på Rejse Tilbuds hjemmeside her,og vælg din ønskede destination(Viva la Kreta!) og find ud af hvilke flyselskaber, der tilbyder din drømmerejse til Kreta med all inclusive til en pris, der vil gøre venner og naboer grønne af misundelse.

Dermed ikke sagt at Kreta er det eneste feriemål, det er blot et eksempel.

Er du villig til at tage på eventyr, hvor det end skulle være, blot der er stor buffet, swimmingpool og sol, eller står du allerede med en uges ferie og kufferten i hånden uden at have et specielt sted i tankerne, så kan du finde nogle knaldgode sidste-minuts afbudsrejse tilbud.

God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *