En god stor del af os lægger faktisk ikke videre mærke til det. En længere ferie, nogle helligdage i påsken eller en længere periode med hjemmearbejde kan oftest bare tilsidesættes for det gamle arbejde. I visse tilfælde kan små problemer blive til store problemer, som skal håndteres. Forsøg at undgå det ved hjælp af meget simple tiltag. Små irritationer på jobbet skal ikke få lov til at fylde mere, end hvad der er nødvendigt for, at jobbet kan løses efter bedste hensigt.

Små irritationer bliver til store problemer

Når hverdagen igen indfinder sig, og du sidder tilbage på kontoret, skal det aldrig være kontor & papir, som skal hæmme dit arbejde. At kontoret ikke er optimeret til det effektive arbejde skader din arbejdsdag og endnu vigtigere dit humør. Så små simple tiltag som at få en fast levering af A4-papir eller håndsprit til alle borde er en lav pris at betale for det effektive arbejde. Alle har prøvet at stille sig i kø ved printeren for bare at finde ud af, at der mangler toner eller papir – sådan noget tager tid og skal ikke ske. Få effektiviseret din arbejdsplads, og få en mere positiv arbejdsdag.

Tilvæn dig din glemte rytme

Den lidt større udfordring er selvfølgelig rytmen. Hvordan skal du ramme den samme rytme, som du havde, før du vendte snuden på ferie eller var sygemeldt? Rytmen kommer ofte af sig selv ved blot at trave igennem den sure opstart. Har en eventuel sygemelding eller andet givet din rytme en ændring, skal denne tilpasning ses til. Sørg for at give dig lidt ekstra tid til de vanskelige opgaver og den nye rytme. Når først dagene begynder at rulle, finder du den vante eller den nye rytme på ingen tid, og snart er det ferien, du skal begynde at vænne dig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *