Skal du have nyt gulv? Så er du landet det rigtige sted. Vi fortæller dig nemlig mere om tre forskellige typer af gulv, der hører hjemme i den moderne bolig. Læs med og bliv inspireret til, hvilket gulv du skal vælge.

Trægulve er kommet for at blive

Gennem mange hundrede år har trægulv været dominerende i næsten alle boliger. Her får du et tidløst gulv, der er slidstærkt, og hvor du får mulighed for at ændre gulvets udtryk med tiden. Det er samtidig et varmt gulv, der gør boligen hyggelig og holder godt på varmen.

Trægulve kommer i dag i et væld af forskellige versioner. Hvis du gerne vil gøre det nemt, kan du vælge et klik-gulv, som kommer i forskellige brikker. Det er nemt at samle og koster sjældent en formue.

Betongulve

En nyere trend er betongulve, som er blevet det helt store hit. Her lader du den rå beton danne rammerne for en moderne og skandinavisk bolig, og hvor du får det rå udtryk. Du kan vælge enten at beholde den helt rå overflade eller få det slebet ned, hvor sidstnævnte er det typisk valg.

Det er vigtigt, at du sikrer dig et betongulv, der har fået den rette imprægnering. På den måde undgår du, at der trænger fugt ned i gulvet og danner skjolder.

Epoxy

Skal du give den gas med farver eller flot glans, er epoxy noget for dig. Det blanke gulv kommer i alle regnbuens farver, og det er nemt at holde og utroligt smukt. Det er samtidig mindre hårdt, og derfor giver det dig bløde fornemmelser, når du bevæger dig rundt i boligen. Det kan være det oplagte gulv til eksempelvis køkkenet, hvis du gerne vil vælge et andet gulv end de klassiske klinker. Dog er det en smule dyrere end mange andre gulve, men det er til gengæld alle pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *