Vi vil alle sammen gerne have et flot hjem, men nogle gange kan det simpelthen vaere sa svaert at finde ud af helt praecist hvordan man skal gore. Derfor far du her 3 tip til hvordan du far et flottere hjem.

Belysning, belysning, belysning

Et af de virkemidler som flest mennesker overser er lys. Lys er noget af det der gor et hjem allerflottest, og det er jo egentlig ikke sa underligt vel ? Ingen kan lide sadanne morke rum hvor der er dunkle kroge og det hele ser lidt skummelt ud.

Lys far os ogsa til at vaere gladere og friskere, sa det er jo bare en rar effekt at tage med oven i hatten.

Der er mange mader man kan implementere lys, og hvis man skulle naevne dem alle kunne man skrive en hel bog om lys og dets betydning. Men lidt af det kan vi da godt komme ind pa her uden at det bliver for langt. Hvis du har hjemmet og stilen til det skulle du overveje at komme i gang med at bruge retro lamper som er de hersens lamper som har et unikt og fedt design, er retro (hvilket sjovt nok er meget moderne – lidt ironiske ikke?) og som kan saette et unikt praeg pa ens hjem.

Du kan ogsa bruge LED-spots, det kan ogsa give noget rigtig fedt lys, ogsa fordi det tit ikke helt er til at se hvor lampen egentlig er. Og sa er det billigt, LED-spots koster omrking 10% af hvad almindelige lamper koster i strom. De er godt nok lidt dyrere at kobe, men i forhold til for bare fa ar siden er det faktisk ikke sa slemt, og for fa penge kan du fa rigtig mange fede lamper. Put dem f.eks. i et nedsaenket loft eller under overskabene i kokkenet – eller maske inde i selve skabene sadan at man kan se hvad der er indeni? Eller hvad men sadan nogle LED strips som lyser hen langs gulvet og panelerne? Mulighederne er mange, men husk, at jo mere lys jo bedre.

Friskt og gront er godt

Det naeste rad er to-foldigt. Det forste handler nemlig om at der skal vaere frisk hjemme hos dig. Og det betyder altsa at du skal lufte ud minimum 3 gange om dagen, og generelt sorge for at have behagelig luft i hjemmet. Det kan ikke ses pa billederne, men det gor en stor forskel nar ud opholder dig i rummene.

Og sa blomster. Det er den anden del af radet. Jo mere friskhed du kan fa ind, jo flottere kommer dit hjem til at fremsta. Og det er uanset om det er blomster eller grene eller graes eller hvad det er, sa laenge det er gront sa er det dejligt. Men det er selvfolgelig vigtigt at man husker pa at det skal vaere friskt. Gront der er ved at do ud gor bestemt ikke hjemmet flottere, snarere tvaertimod.

Holde orden

Det gaelder om at holde orden hvis man vil have et flot hjem. Jo jo, du kan selvfolgelig altid ryde op for der kommer gaeste eller for du tager billeder, men hvis du for alvor vil have et hjem du synes er flot hver dag (og ogsa nar der kommer uindbudte gaester) ja sa bliver du altsa nodt til at holde orden. Det betyder at hver ting skal have sin egen plads, og at du skal huske at laegge tingenen tilbage efter at du har brugt det. Det kan maske godt vaere lidt svaert nogle gang, men det er belonningen vaerd nar familie og venner begynder at komplimentere dig for dit paene og ordentlige hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *