Når først du har fået en aftale med en it-kyndig person, og dermed er kommet ind i it-varmen så er det, at arbejdet kan begynde. For for mange år siden fik du den idé, at du vil find slettede domæner for at finde ud af hvad grunden er til at folk vælger at slette et domæne, som de ellers tidligere fandt meget vigtigt. Dette kræver, at du får adgang til de ip-adresser, hvormed folk har slettet deres domæner, da det kan sige noget om dem.

Kontakt personer og bliv klogere på find slettede domæner

Det, at der er andre, som er kommet op med den idé gør dog ikke, at du ikke kan gøre det for der findes mange forskellige firmaer, som alle sammen tilbyder at udbyde domæner og alle disse firmaer har en potentiel guldgrube af information, som du kan få hænderne i. Når så du har fundet ud af, hvordan du kan få adgang til disse ip-adresser så kan projekt find slettede domæner gå rigtigt i gang. Og her er det vigtigt, at du ved, at du kan stole på den partner, som du har valgt at gå ind i projektet med. Og desuden er det vigtigt, at du sørger for at du har en partner, for dette arbejde er uden tvivl noget, som du ikke kan gøre selv. For når først find slettede domæner projektet er gået i gang så er det svært at bakke ud og derfor skal I være helt sikre på, at I 100 procent kan stole på hinanden.

Det kan være svært at gå fra at finde en ip-adresse til find slettede domæner, men det kan dog godt lykkes. Det næste trin i denne proces er, at man kontakter folk. Først skal man dog lige finde ud af hvordan man kan kontakte folk, for det er jo ikke sådan, at der et sted på internettet findes en liste med alle telefonnumre over de ip-adresser, som findes rundt omkring. Men det som du kan gøre er at se om du kan danne dig et indtryk af personen ved hjælp af forbrugsmønstre og søgeresultater. For på den måde kan det være, hvis du gør dit detektivarbejde godt nok, at du kommer frem til den person, som har valgt at slette et domæne og på den måde kan projekt find slettede domæner gå i gang. For det er først når du rent faktisk er fundet frem til en person, at du får alvor kan være sikker på, at det skal blive til noget.

 

Brug kvalitative metoder til at find slettede domæner

Når du så finder frem til personen er det vigtigt, at du ikke blot sender et spørgeskema eller lignende i forbindelse med projekt find slettede domæner. Dermed bør du gøre det, at du bruger en eller anden form for kvalitativ metode, hvilket for eksempel kan være et interview. Opsøg vedkommende der, hvor personen bor og på den måde kan du så spørge løs og på den måde finde ud af meget mere om den verden vi lever i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *