Det der med strømper har ikke altid været noget som man som mand er gået så meget op i. Man har taget et par hvide eller sorte sokker på, og så har det ligesom været det. Sådan er der stadig mange der har det, men nu er det ved at ændre sig. Noget så utænkeligt som butikker udelukkende med strømper er poppet op, og udvalget af strømper til mænd er blevet gigantisk stort.

Her får du derfor et overblik over de bedste strømper til mænd:

Klassikerne

Lad os starte med der hvor det hele startede, nemlig de hvide tennissokker. Det har været en klassiker i så mange år, og der er stadig mange mennesker der sværger til denne type strømpe som den eneste rigtige. Mange ting har ændret sig siden de gode gamle dage, og tennissokkerne er så småt på vej ud til fordel for andre typer – men man må sige at de har haft et godt run, og de kan stadig blive brugt til det de i første omgang kom fra, nemlig tennis.

Man kan heller ikke sige klassiker uden at sige sorte strømper. Det var i første omgang dem der konkurrerede med de hvide, og det er da heller ikke svært at forstå hvorfor. Sorte sokker går bare godt til alting, hvad enten det er laksko eller tennissko, vans eller helt uden sko.

Og så er der to andre ting der er ret smarte ved de sorte sokker. Det ene er at de er ret billige, så man kan bare købe en hel masse, og det andet er at de alle sammen er sorte, så de passer alle sammen sammen, og det gør det en del nemmere at vakse tøj.

De stribede strømper

Der er sikkert dem der vil sige at de bedste strømper til mænd er de stribede, og kigger man på udvalget kan man nemt blive tilbøjelig til at give dem ret. Der er nemlig et kæmpe udvalg af stribede strømper, og det er virkelig muligt at finde alt hvad hjertet begærer. Og det gælder altså både i design men også i kvalitet, hvor man kan få stribede strømper der næsten er brug og smid væk, og man kan få stribede strømper i silke der skal håndvaskes.

De farvede strømper

Noget andet der også er begyndt at vinde indpas er farvede strømper. Her finder man strømper der bare er én farve. Man har her taget konceptet fra de sorte og hvide strømper og har gentaget det, bare med en anden farve så man f.eks. kan få en strømpe der er helt gul eller en der er helt grøn (eller rød eller blå eller brun for den sags skyld).

Det smarte ved sådanne strømper er at man i høj grad kan personalisere sin stil og for alvor kan gøre strømpen til en del af sit outfit. Man kan f.eks. matche så man har en grøn trøje på, et par jeans, og så et par grønne strømper. Så matcher strømper og trøje, og man ligner en million.

Custom made

Sidste skud på stammen inden for strømper (og hvem skulle i øvrigt have troet at strømpemarkedet var et marked i rivende udvikling) er at man får lavet specialdesignede strømper. Det kan være man har et firma der skal have noget merchandise, eller man er en gruppe der skal have de samme strømper på, f.eks. hvis man skal på musikfestival eller polterabend eller et eller andet sammen. Det er ikke voldsomt dyrt at få lavet sine egne strømper og så får man et godt mindre, så det er ikke så underligt at der er flere og flere der begynder på dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *