Mange mennesker har en eller anden form for lidelse. Nogle lider rigtig meget under dette, mens andre næsten ikke lægger mærke til deres lidelse. Der er også nogle, der bare vælger at lære at leve med det, selv om det kan være utrolig svært. Men der er bare nogle lidelser, som man ikke kan løbe fra og bare ignorere, og smerter i ansigtet, også kaldet trigeminus neuralgi er en af de lidelser, som man ikke bare kan ignorere. Det er simpelthen fysisk ikke muligt, for smerterne er så kraftige og pinefulde, at man ikke kan undgå at søge hjælp til lindring for det. Det kan man også godt få, men nogle gange kan det være svært at lokalisere problemet.

En mystisk sygdom

Når der er tale om smerter, som stammer fra trigeminus neuralgi, så kan det være ret svært at præcisere og fastslå, at det virkelig er det, som er galt. Det foregår nemlig inde i nervesystemet, og det foregår altid særligt i hovedet, og det er jo inden under huden, og derfor kan det være utrolig svært og utilgængeligt. Men der findes eksperter på området, og det handler om at få rådført sig med dem, hvis man har mistanke om trigeminus neuralgi. Det værste, man kan gøre, det er, at man bare lader det være. Det er virkelig dumt, for man kan virkelig få god hjælp for det, sådan at man kan få en helt almindelig hverdag igen. Det er en mystisk sygdom, som ikke er særlig tilgængelig, men man kan godt få god behandling for det, som virkelig hjælper og gør en stor forskel. Der er rigtig mange patienter, som lider af denne sygdom, som har rigtig gode erfaringer med den behandling, som man kan få.

Lad ikke hovedpine stoppe dig

Når man lider af en sygdom, som har stor indflydelse på, hvordan man lever ens hverdag, så er det fristende bare at give op og tænke, at så kan alt være ligegyldigt. Dette bør man bare ikke gøre, for der er altid hjælp at hente, også når det gælder Hortons hovedpine, som kan være en utrolig ubehagelig lidelse.

Hortons hovedpine er en sjælden lidelse, og det kan man kun prise sig lykkelig for, for det er en virkelig smertefuld lidelse, som man kan risikere at påvirke en utrolig meget. Det sker ofte flere gange dagligt, at man får kraftige smerter i og omkring det ene øje, men hvor det bare ikke er øjet, som der er noget galt med. Der kan også være perioder, hvor man slet ikke oplever anfaldende, og så kan det komme pludseligt igen. Det kan skabe en utrolig angst hos patienterne, for de går rundt med en ubehagelig uvished omkring, hvornår de får et anfald igen. Dette kan faktisk også vise sig at være utrolig belastende psykisk, og derfor handler det om at søge behandling så hurtigt som muligt. Behandlingen kan bestå af ilt-inhalationer, og den kan også bestå i indførelse af et nerve-implantat. Dette har vist sig at give gode resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *