Er du nybagt forælder, har du en meget spændende tid foran dig. Der kommer til at ske mange spændende ting, og der vil helt sikkert også være nogle ting, som du vil være usikker på. Så er det godt, at du har familie og venner du kan støtte dig til.
Der findes utroligt meget babyudstyr på markedet, og denne jungle af ting og sager er svær at navigere rundt i – specielt for førstegangsforældre, der ikke har den store erfaring med hvad man virkelig har brug for til baby endnu.
Et af de store spørgsmål der naturligt melder sig, er hvordan man vil transportere baby rundt. Man kan ikke undgå at skulle kunne transportere sit barn rundt i sin dagligdag. En ny populær måde at gøre dette på, er ved hjælp af en babyslynge.
Læs med videre her, og bliv klogere på hvad denne nye klassiker er for noget.

Babyslyngen har mange år på bagen

Har du set en film eller dokumentar, der finder sted i Afrika eller Asien, har du helt sikkert set billeder af en mor, der bærer sit barn på ryggen i et stykke stof.
Dette er sådanset grundprincippet bag en babyslynge. Det er et stykke strækbart stof, som man binder som sig, som holder baby tæt på ens krop.
Denne måde at transportere et barn rundt på er altså ikke noget nyt, der lige er opstået. Måden har været anvendt i mange hundrede år, og har netop opnået denne popularitet, fordi det på denne måde er nemt at holde styr på sit barn, og samtidig have den nære kropskontakt, som er så sundt for barnet.

Den genvundne popularitet er velfortjent

De senere år har babyslyngen genvundet en stor del af dens popularitet, og det er både på baggrund af dens praktiske anvendelighed, ergonomiske egenskaber og forskning som viser, at det er utroligt gavnligt for babyen at have nærkontakt med sin mor på denne måde.
Babyslyngens praktiske anvendelighed skyldes i høj grad, at den ikke fylder noget. Det er ikke ligesom en barnevogn, som optager en masse plads at manøvre rundt med. Babyslyngen kan sådanset bare gøres klar på kroppen om morgenen, og så kan man placere baby i den og tage baby op ad den, som det passer en i løbet af dagen.
Babyslyngen er desuden meget ergonomisk, og det betyder blandt andet at den fordeler vægten af babyen ud over hele ryggen, og man derfor kan holde til at bære baby hele dagen lang. Det er en praktisk måde at gøre det på, for slyngen – eller viklen – betyder, at man har begge hænder fri til ens daglige gøremål.
Som en sidste ting, er nærkontakten der opnås ved at have baby i slyngen utrolig gavnlig for barnet, som på den måde opnår alle de fysiologiske fordele ved at være tryg og tæt ligge på mors bryst hele tiden.
denne hjemmeside kan du blandt andet finde en stor og grundig guide, som går i detaljer med hvordan du vælger den allerbedste babyslynge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *