Er ens unge ved at træde ind i de voksnes rækker så er det naturligvis på plads at man sørge for en gave til ham eller hende. Men hvad skal man nu lige give sådan en ung teenager der har alt? Der findes masser af gode konfirmations ønsker derude og her kommer et par idéer til hvad du kan gå efter.

Om du er forældre til barnet eller blot er inviteret med som gæst til festen så er der noget i alle prisklasser og noget for en hver smag.

Vælg en fed gadget

En god idé kan være at give noget elektronik til konfirmanden. De fleste unge vil i dag gerne have seje smart phones eller musikafspillere og det kan derfor være et godt valg at give en eller anden form for gadget. Det kan også være at man hellere vil give et flot armbåndsur. Der kan man finde nogle rigtig flotte både til piger og drenge og både noget til den sporty og til den stilrene.

Vælger man at give penge som mange konfirmander efterhånden ønsker sig så kan man vælge at give dem på en lidt sjov og anderledes måde. Der er ikke noget mere kedeligt og uopfindsomt end bare at få en 1000 kroneseddel i en kuvert. Der må man gerne tænke lidt mere kreativt og eventuelt tænke på hvilke interesser den unge har.

Interesserer han sig meget for fodbold eller går hun meget op i make up, så kan man på en eller anden måde prøve at få flettet hobbyen ind i så gaven også fortæller lidt om hvem han eller hun er som person. Så bliver gaven gjort lidt mere personlig. Sådan finder du den perfekte gave til konfirmanden uden at han eller hun bliver skuffet.

Find på en uforglemmelig oplevelse

En anden god idé at give til den unge konfirmand er en eller anden form for oplevelse. Oplevelsesgaver 2016 er blevet mere populære end nogensinde før og med god grund. Det kan enten være en oplevelse som man kan have sammen eller det kan være en oplevelse han eller hun har kun for sig selv. En oplevelse sammen kun måske være en hyggelig weekendtur til London eller Paris hvor man kan få shoppet lidt igennem og sidde på nogle hyggelige fortovscaféer sammen.

Det er i hvert fald kvalitetstid i høj klasse og en måde man kan få lov til at nyde sin unge helt for sig selv uden andre søskende, partnere og hvad der nu ellers kan være en del af familien. Det kan også være en sjov gokarttur eller måske en helikoptertur som uden tvivl vil blive i hukommelses meget længe. Har man en datter kunne det også være en lækker ansigtsbehandling eller måske en lækker spabehandling hvor både mor og datter for eksempel kan blive godt og grundigt forkælet.

En af disse type oplevelser vil helt sikkert være noget konfirmanden vil kunne se tilbage på med glæde frem over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *