Et hjem er hvor hjertet er. Det er der, hvor du føler dig allerbedst tilpas. Et hjem er fyldt med ting, der afspejler dig som person. Din indretning afspejler din personlighed, og det er dine ting, der er med til at gøre dit hjem til et hjem. Det er ting særligt udvalgt af dig til din bolig, fordi med dem omkring dig, føler du dig tilpas. Uden tingene ville dit hjem ikke været et rigtigt hjem, for det er disse ting, der er med til at give hjemmet sjæl. Hver ting har sin egen historie, og når du flytter sammen med den, du har kær, er det to historier, der forenes i et hjem fyldt med sjæl og kærlighed.

Nogle ting er et symbol på minder, og har en høj affektionsværdi for dig. Det kan være ting, som vi har fået foræret, eller ting der har en helt særlig historie bag. Det kan måske være ting, der har gået i arv i din familie. I nogle hjem er det de samme klassikere, der går igen. Det er ting som findes i flere hjem, fordi de har gjort et stort indtog på den danske indretningsstil. De har eksisteret i årtier, men er stadig favoritter i de danske hjem, fordi de er i tidsløst og klassisk design, der bliver ved med at fungere.

Et symbol på dansk design

fødselsdagsgave – måske en kay bojesen abe?

Kay Bojesen Abe er et godt eksempel på en klassiker, der aldrig er gået af mode. Stadig den dag i dag, er den med til at give hjem sjæl rundt omkring i Danmark. Aben er med sit tidsløse design, en klassiker i rigtig mange hjem. Den ligner ikke en rigtig abe, men har i stedet sit eget karakteristiske udtryk. Med sin udformning i teak træ passer den ind i alle hjem. Aben skaber tryghed på børneværelset og afspejler en klassisk, men samtidig moderne stil i stuen senere i livet. Aben er en ven, der følger dig gennem livets store kapitler fra barn til voksen. Siden sit indtog på markedet i 1951, er den gået hen og er blevet et designikon i danske hjem. Den har sidenhen været på mange ønskesedler, og er blevet et symbol på den gode gave til de store begivenheder. Hvad enten det er til dåb, fødselsdag, studenterfest eller bryllup, så er aben en gave med personlighed givet med kærlighed til en helt særlig person. Alle kender aben, og den er nærmest gået hen og er blevet det danske nationaldyr. Abens design appellerer til os, fordi den med sit humoristiske udtryk, skaber glæde omkring sig. Man får lyst til at tage den op, og den kan sidde eller hænge i sin arm overalt i hjemmet. Den er klassisk og tidsløs i sit design, og derfor passer den ind overalt – selv efter flere årtier. Den skøre abe er mere uhøjtidelig i sit udtryk, og var derfor et nyt pust til den ellers alvorlige danske stil. Aben var egentlig designet og tiltænkt børn, men i dag er det både børn og voksne, der elsker den. Den er et designikon som vi har taget til os med åbne arme, og Kay Bojesen abe er kommet for at blive i den danske indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *