Lige meget om du er håndværker, der arbejder med larmende maskiner hele dagen, eller du bruger din fritid på at bruge din motorsav eller bygger om selv, så har du brug for et høreværn for at beskytte din hørelse mest muligt. Du tænker måske ikke over det, isæt hvis du ind imellem udfører lidt blandet håndværksarbejde derhjemme, men dine ører og din hørelse er en følsom størrelse, der ikke som så meget andet kan komme sig, hvis det først er gået galt.

Ja mister du hørelsen delvist eller helt, så kommer den ikke igen. Selvfølgelig kan nedsat hørelse afhjælpes med et høreapparat, men det er noget, du lige som alle andre helst vil undgå. Der kommer et høreværn på sin plads, og da din hørelse er vigtig, er det et område, hvor du ikke skal gå ned på udstyret, men investere i et fornuftigt og godt høreværn fra starten af. Så er du sikker på, du kan følge med i alle samtaler og høre fjernsynet, også når du bliver ældre.

Så slipper du også for de der små ørepropper, der aldrig sidder helt, som de skal, og som egentlig bliver lidt ulækre, hvis du flere gange skal have dem ind og ud af ørerne. Og vælger du et professionelt et med indbygget radio, så er du også sikret underholdning, mens du arbejder.

Godt udstyr koster lidt mere

Indrømmet et høreværn med radio, og som samtidig er bygget af en god producent, det koster lidt mere end andre høreværn på markedet. Men du får også mere for pengene på den måde, for du får et høreværn, der filtrerer alle de høje lyde, så dine ører bliver skærmet til din fordel.

Det, der er ved et godt høreværn, er, at de både er funktionelle og passer perfekt rundt om hovedet og ørerne, og at du samtidig får de bedste dæmpningsværdier, der findes. Samtidig kan du afspille radio i adskillige timer, så arbejdsdagen ikke bliver så lang, hvis den ellers står på 37 timer om ugen spærret inde i en beskyttende boble.

Et godt høreværn vejer et sted mellem 300 og 600 gram, så oveni at det bare virker og beskytter dig, så er det også til at holde ud at have på en lang arbejdsdag, også hvis du arbejder et sted, hvor der er rigtig varmt, og hvor den ekstra vægt på hovedet ikke virker attraktivt for dig. Du kan selvfølgelig også sagtens have en hue på indenunder, så du kan holde varmen om vinteren, samtidig med du fortsat nyder den samme gode og høje beskyttelse.

Med et fuldt opladet batteri kan du snildt bruge dit høreværn og høre radio eller afspille MP3 på dem, hvor du kan tilslutte afspiller eller telefon, uden du skal bekymre dig om batterierne, for levetiden på batterierne er på det gode modeller langt højere end en standard arbejdsuge. Faktisk vil de fleste give dig flere ugers levetid, inden batterierne er ved at være flade, så du er sikret underholdning i form af radio eller musik, hver eneste gang du arbejde med noget, der larmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *