Nu er det endelig tid til at se alle de store tennisstjerner igen spille grand slam tuneringer, i løbet af de næste måneder skal der spilles French Open, Wimbledon og US Open, og det betyder naturligvis at alle de største stjerner er i spil.

Men ak, at se tennis på fjernsynet kræver at man har et af de meget dyre tv-abonnementer. Da det kun er er nogle få dyre tv-kanaler der har rettighederne til at vise top tennis i fjernsynet. Hvis man gerne til se top tennis er man således nød til at købe sig til de kanaler der viser dem, men det betyder så samtidig at man er nød til at investere i en masse andre unødvendig tv-kanaler bare for at kunne komme til at se den ene man gerne vil se. Det er dyrt og spild af gode penge.

Men heldigvis er der råd for det og man kan på nettet flere steder se top tennis fra de store grand slam tuneringer uden at skulle have penge op af lommen, man skal godt bare leve med at der er en del reklamer men det er så også bare det. Der er flere steder hvor man kan se tennis gratis på nettet med engelske kommentatorer spor og derved behøves man ikke gå glip af noget.

Ligeledes er der flere steder på nettet muglighed for at følge med i de forskellige spillers data og deres nuværende point score og plads på verdensranglisten.

Hvis man har en favorit spiller kan man også følge denne inde på deres egne hjemmesider, da alle de store stjerner har egne hjemmesider hvor de ligger videoer op og tekster fra deres dagligdag rundt omkring på WTA turneen der bringer dem omkring hele verden. Ved at følge dem får man også meget mere ud af deres kampe da man er mere opdateret med hensyn til eventuelle skader, deres humør og så videre, kort sagt deres dagsform.

 

Personligt kan jeg rigtig godt lide at følge med i herre tennis da mændene rent teknisk og især rent kraftmæssigt kan spille betydeligt bedre tennis end deres kvindelige modstykker. Mændene kan i kraft af deres større fysik få meget fart på boldene og de kan mange flere tekniske finesser som kvinderne ikke kan da de ikke kan have boldene i spil i lige så lang tid af gangen og nogle gange har kvindetennis en tendens til at forgå som en spil hvor begge parter står på den bagerste linje og sender bolde til hinanden.

Tennis på græs er også det teknisk mest krævende da underlaget er meget glat og blødt og det er derfor svært at forudse hvordan bolden kommer til at opføre sig og man skal være meget mere opmærksom på hvordan man får positioneret sig da man ikke skal løbe for hurtigt efter bolden da man så risikere at glide og falde når man løber efter bolden. Derfor syntes jeg at de store tuneringer på græs er de suverænt mest underholdene at følge med i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *